Anna Anka - en passiv inkomst.

Inspirerande ljudbok


Under torsdagen lyssnade jag på boken Tjäna pengar på Internet när du sover som handlar om små passiva inkomster. Många bäckar spridda över Internet som tillsammans bildar ett stabilt kassaflöde in på kontot.

Pilotprojekt


Entreprenör som man ju gärna vill kunna titulera sig en dag så slängde jag tillsammans med en polare upp ett pilotprojekt. Anna-Anka.nu känns helt perfekt i den rådande hypen. Att koda sidan tog ungefär 2h i grundutförande, 1h för att fixa allt som behövdes med annonsering och kanske ytterligare 1h för att posta länkar på bloggar och liknande. Men nu verkar den ha rullat igång lite lätt vilket bör ge mig några få kronor in på kontot.

Om projektet faller väl ut så blir det fler micrositer med annonser. Det ska bli väldigt spännande att se vad en halvdags arbete kan inbringa. Vilka informationssiter tycker du behövs?

Kommentarer

M sa…
Kul projekt jag tänkte i samma banor. Men ni hann före. Hur går det? Maila mig gärna om det på mailen i inlägget!

skriver nu för Adtraction och tipsar om Akelius Spar som ger 175kr/sale, men vi vill gärna ha med dig så om du ansluter dig nu kommer du direkt till segment 1 som ger 200kr/sale.

Tror även Adtractions reklam kan vara intressant för denna bloggen.

Du registrerar dig som affiliate här på http://www.adtraction.com/signup.htm?aid=24423039

Något intressant för er är Cleanlink. Vilket betyder att ni kan länka, och få betalt när det generar försäljningar. Ni behöver alltså inte ha några spårningskoder i länkarna. Mer om detta hittar du här: http://www.adtraction.com/affiliates.jsp

Vänligen,

Malte
Ja den nådde ju break-even hyfsat snabbt i alla fall även om det inte är några stora summor vi talar om.

Populära inlägg i den här bloggen

3 visdomar från Uno Alfredéen

Eniro skattjakten - vinn en guldtacka