Anders Wall föreläsningen i entreprenörskap

Idag är det dags för en av Uppsalas stora entreprenörshändelser, Anders Wall föreläsningen i aulan. En dag då inspirerande talare bjudits in för att berätta om sin resa genom entreprenörskapet.

Vem


Är du student i Uppsala, välkommen. Är de dessutom intresserad av entreprenörskap så är föreläsningen som gjord för dig.

Talarna


Filippa Knutsson är grundare av Filippa K, ett av Sveriges mest framgångsrika företag inom modeindustrin. Visionär, strategisk, modig och med en fingertoppskänsla för vad som ligger i tiden.

Yngve Bergkvist är grundare av Ishotellet i Jukkasjärvi och är idag dess hotelldirektör. Med ett förflutet inom upplevelseindustrin i Norrland begav sig Yngve till Japan för att finna nya impulser och kom där i kontakt med isskulptörer som han bjöd hem till hemorten Jukkasjärvi, 20 mil norr om Polcirkeln.

Gunilla von Platen är grundare av kundserviceföretaget Xzakt Kundrelation och är idag företagets VD. Född i Turkiet, uppvuxen i Göteborg och idag pendlar Gunilla mellan Xzakts kontor i Stockholm, Skellefteå och Gävle.


Imran Ahmad är grundare av Fittja Drift och Underhåll. År 2007 tilldelades han stipendiet Kompassrosen av H.M. Konungens stiftelse Ungt Ledarskap.


Mark Levengood är en av Sveriges mest anlitade moderatorer och mångfaldigt prisbelönad programledare. Han har lett tunga TV-produktioner som Melodifestivalen och Guldbaggen.

När, var, hur


Onsdagen den 26:e november
13:00 - 16:30
Universitetsaulan, Uppsala
Fritt inträde.
Se till att vara där i god tid.

Kommentarer

Anonym sa…
lasa hela bloggen, ganska bra

Populära inlägg i den här bloggen

3 visdomar från Uno Alfredéen

Eniro skattjakten - vinn en guldtacka